over dingeltje klatergoud

Brillenkoordjes, kettinkjes en armbandjes van echte edelstenen en zoetwaterparels, op bestelling gemaakt door Nusch in Amsterdam. Een uit de hand gelopen hobby; in de zomer van 2020 wilden zóveel mensen een zonnebrillenkoordje dat het een echt bedrijfje is geworden. Onder anderen Fockeline Ouwerkerk, Carice van Houten, Anne-Marie Jung en Merol dragen al een zonnebrillenkoordje van dingeltje klatergoud!

Mocht je een specifiek verzoek hebben, dan kun je mailen naar hello@dingeltjeklatergoud.nl of een berichtje sturen op instagram.

Wat verzendkosten betreft, kun je kiezen tussen gewone postzegels (deze worden berekend aan de hand van het gewicht) of een brievenbuspakketje (met track en trace-code). Ik probeer alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Soms lukt dat dezelfde dag, maar soms heb ik er wat langer voor nodig. Je krijgt in elk geval bericht zodra het naar je onderweg is! Op dit moment worden er nog plastic enveloppen gebruikt, maar zodra die op zijn, zal ik alle bestellingen plasticvrij verpakken. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. 🌿

Leuk als je dingeltje klatergoud wil volgen op instagram, klik dan hier!

dingeltje klatergoud - logo transparant

De naam dingeltje klatergoud heeft mijn mama Erlijne Fischer jaren geleden bedacht. Deze website heb ik kunnen maken met dank aan Engel Mulder, Wolf Mulder en Rebecca Hitijahubessij. Engel Mulder is tevens verantwoordelijk mijn mooie logo en voor de productfoto’s, en het portret hierboven is gemaakt door Elodie Hooftman.
Tot slot dank aan Romée van Lotringen van Radiant Creative Lab voor alle leuke marketingideeën!


dingeltje klatergoud is opgezet door Nusch.
Elk zonnebrillenkoordje wordt op bestelling handgemaakt in Amsterdam.
Heb je een vraag of een speciaal verzoek?
Mail me via hello@dingeltjeklatergoud.nl of stuur een berichtje op instagram!
nusch klein

🌷 gebruik code MOEDERDAG voor gratis verzending vanaf €50 🌷

X