over dingeltje klatergoud

dingeltje klatergoud is een merkje opgezet door Nusch. al sinds ze klein is maakt ze graag sieraden en sinds kort is dingeltje klatergoud uitgegroeid tot een heus bedrijf.

Nusch is 26 jaar en woont in amsterdam. in juli is ze moeder geworden van een prachtige baby en hiernaast is ze fulltime werkzaam in de filmbranche. dingeltje klatergoud ontstond toen ze op zoek was naar een koordje voor haar zonnebril, maar ze het aanbod zo duur vond. dus ging ze het zelf maar maken en toen merkte ze dat veel mensen er ook eentje wilden!

de koordjes van dingeltje klatergoud zijn er in ruim 25 verschillende soorten kralen, van glas en edelstenen tot echte zoetwaterparels. onder de edelstenen vind je jade, rozenkwarts, jaspis, agaat en opaal. wist je dat jade in veel verschillende kleuren voorkomt, van groen en paars tot oranje en blauw? en elke edelsteen staat voor iets anders; zo is rozenkwarts de steen van de liefde en zorgt jade voor harmonie en evenwicht.

de focus bij dingeltje klatergoud ligt op (zonne)brillenkoordjes, maar mocht je op zoek zijn naar een ketting of armband, kun je er ook terecht. en omdat het voor Nusch een uit de hand gelopen hobby is, blijven de prijzen laag. er zit vast iets voor je bij en het zijn ook leuke cadeautjes!

foto door Elodie Hooftman

10% korting op je eerste order met code YESKORTING

X